fbpx

Vítejte! :)

Jógové hrátky jsou konceptem jógy, zdravého cvičení s pomůckami a pohybových her pro všechny generace. Stačí mít chuť se hýbat a začít. Dětská jóga je skvělým pomocníkem, jak rozhýbat děti hravě a zábavně.

💚

Z rozvrhu si vyberou mámy s miminky, školkové či školní děti a nezapomínám ani na dospělé.

Na našich lekcích jóga nebolí, naopak přináší úlevu, fyzickou zdatnost a nejedno nové přátelství.

V současné době máme v nabídce skupinové lekce v RC Letná a v Orteňáčku na Praze 7. Nahlédněte do našeho rozvrhu. Lekci si můžete nejdříve vyzkoušet jednorázově a pak třeba s náma cvičit pravidelně.

💚

Naší novinkou jsou sobotní jógové mini kempy, které dětem umožní se pořádně vyřádit a naučit se novým prvkům dětské jógy. Rodiče mají celý den volno pro sebe. 🙂 Jógové „kempování“ je z velké části na čerstvém vzduchu. Děti si rovněž užijí útulnou tělocvičnu a zázemí RC Letná, kdyby pršelo. Pozvánku na kemp najdete tady: Jógový mini kemp.

Jednou měsíčně se setkáváme na nedělní Jóga s dětmi & brunch události. Celé dopoledne si užijeme jógováním s dětmi nebo i bez. Máme k dispozici skvělou hernu RC Letná a zázemí, kde si po cvičení užijeme společné hodování a sdílení radostí i starostí každodenního života.
💚

Víte, že si ty nejlepší cviky a triky ze světa dětské jógy můžete s náma užít také online? Nový e-book Míčkohrátky je skvělým pomocníkem pro cvičení s dětmi s chybným držením těla. V rámci podzimních „Jógohupek“ získáte hezkou inspiraci na podzimní cvičení a před vánoci se bude hodit Jógový adventní kalendář. Zatím nejrozsáhlejší publikace inspirující děti a rodiče cvičit také venku je „Průvodce dětské jógy v přirodě„? Nahlédněte. 🙂

Zájemci, kteří to k nám mají daleko, nás můžou sledovat na Facebookové stránce: Jógové hrátky | Facebook. Najdete tu plno inspirace a zážitků z našich lekcí. Nově jsme také na Instagramu.

Úplně nejlepší tipy a rady ze světa dětské jógy vkládám do soukromé skupinky: Děti a jóga – zdravý pohyb v praxi. Odpovím zde na vaše dotazy z praxe, navedu vás jak cvičit s dětmi, aby to byla zábava a motivace ke zdravému pohybu. Jste srdečně vítáni!
Těším se najógovanou! 💚

Katka a Anička